Редактор: Юлия Георгиева e-mail: [email protected]кадър Нова твНай-голямата изненада я пише във

...
Редактор: Юлия Георгиева e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bgкадър Нова твНай-голямата изненада я пише във
Коментари Харесай

Харалан Александров: За българите изборите са като политическа Коледа

Редактор: Юлия Георгиева 

e-mail: [email protected]

кадър Нова тв

Най-голямата изненада я написа във весник " Всеки ден ", че ГЕРБ печели тези избори. Това е голяма изненада. Преди шест месеца нещата изглеждаха тъкмо противоположното. Хората на улицата желаеха оставка, бяха хиляди, а по-късно стотици хиляди. Първото място, в случай че спелят ГЕРБ, ще е огромна победа. Втората изненада е, че партията на митингите се бори за влизане в Народното събрание, а те изглеждаха иначе през лятото. И третата изненада е Движение за права и свободи. Движение за права и свободи за първи път от 10 години е във форма, тъй като отпадна войната им с Ердоган. Това престана и те за първи път са от години в мир с Турция и защото не водят война на два фронта, в този момент са по-силни. За други изненади не се сещам.

Това разяснява в ефира на Нова тв социологът Андрей Райчев.

Нека да има изненади, ние обичаме да се изненадваме на избори. Нашата общественост възприема изборите като политическа Коледа. Изборите са времето, когато българите претърпяваме своето чувство за независимост и за присъединяване в политическия живот. Но това е знак за едва развитата народна власт у нас, коментира Харалан Александров. 

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР